Fredagsmys!


Fredagsmys = det bästa jag vet! Ligger i sängen med pojkvännen brevid mig, bättre kan det inte bli :) Har nyss laddat ner filmen ni ser ovanför. Har sett den innan och kan verkligen rekommendera den! den är jätte gullig <:
Efter filmen blir det nog till att sova, har varit en tidig morgon och en jobbig skoldag. Närmare bestämt en förjävlig skoldag!

Här är trailen om ni är intresserade ;)


Saknad


Hej på er! ville bara säga att jag saknar den här tjejen väääldigt mycket! Hinner typ aldrig ses längre på grund av skolan. Det kan fan inte vara hälsosamt att skolan tar så mycket av ens tid. The time of my life var verkligen när jag gick i grundskolan, hade hur kul som helst! Vi var ett tjejgäng (ni vet vilka ni är) som alltid hittade på en massa bus och andra roligheter :) Saknar verkligen den tiden då vi alla var samlade! Nu när vi började gymnasiet så ses vi inte alls lika ofta och det känns sjukt konstigt..Ska banne mig ta och ringa er och bestämma en dag då vi alla kan ses!

New stuff




Lite varmare kläder är bara ett måste nu när det börjar bli så grymt kallt ute. Det är fan snart jul och det har inte kommit någon snö än! bara en massa slask *sad face. Regn och slask är nog det tråkigaste som finns, man blir bara deprimerad av det. Och för att göra saken ännu värre så måste jag börja plugga nu. Har matteprov på fredag..inte en av mina starkaste sidor precis.

Maskerad


Såhär blev till slut resultatet! Varken skrämmande eller sexigt skulle jag vilja säga. Men ett bra tips iallefall till
er som inte vill slösa dyra pengar på dräkter som bara kommer användas en gång. Ta några finare kläder hemifrån och köp er en mask! :) Tycker att jag och pojkvännen matchade varandra ganska bra! Måste tacka honom igen för klänningen jag bär på bilden! fick den av honom på min födelsedag, så himla fin är den. Tack älskling!

Vännerna mina :) Annie skulle föreställa en pirat och Matilda rödluvan, så himla fina är ni! massor av kärlek till er.
 
Kvällen var riktigt trevlig, har haft ett skitbra höstlov! men nu är det dags att återvända tillbaka till verkligenheten,
det vill säga en massa plugg och prov.. Men får trösta mig med att det snart är jullov! :)

RSS 2.0