Halloween


På tal om halloween.. Det är helt sjukt vad allting ändrar sig! förr skulle man klä sig skrämmande och idag ska man klä sig sexigt, hur fan hänger det ens ihop? Det flesta haloweendräkter man finner idag i affärerna är baserade på just sex. Jag har absolut ingenting emot det so don´t get me wrong. Jag tycker det är skitkul att klä upp sig! Tycker bara att det är helt sjukt att saker kan slå om till något helt annat. I mitt tidigare inlägg nämnde jag att jag ska på en halloweenfest senare i veckan. Det hade varit så grymt roligt att klä upp sig och sminka sig så skrämmande som möljligt. Men jag lovar er att jag kommer vara den enda där som valt skrämmande före sexigt! Men det återstår att se vad jag bestämmer mig för :) Nu en fråga till er:  Hur tycker ni att man ska klä sig, skrämmande eller sexigt?


Kommentarer
Postat av: thea

sv; låter snyggt:D

jo, jag är ju som naturligt gyllenblond, men jag tvekar för jag har jjust fått tillbaka min naturliga hårfärg efter flera år av färgande, så jag orkar inte med utväxt haha (A) så jag har ingen aning om vad jag ska göra, men du får gärna tipsa mej! (inlägget är lite längre ner, rubriken "what to do").



Angående halloween, och alla dagar överhuvudtaget så tycker jag att allt blivit väldigt sexfixerat. PH och Kungarna av tylösand är det enda folk ser på, man ska visa BH:n med transparanta plagg (tkr det är snyggt men ändå), och nu ska man i princip klä ut sej som strippor såg ut förr i tiden. Orkar inte med dagens samhälle, haha ;)

2010-10-28 @ 23:12:49
URL: http://holmqvist9.blogg.se/
Postat av: r'

sv' men det är gott :D och idag ska du få smaka!

2010-10-29 @ 07:58:40
URL: http://nollkolll.blogg.se/
Postat av: ADELE- FILMBLOGGEN

Håller med! Mkt roligare att vara skrämmande! ;)



http://saganomadele.blogg.se

2010-10-29 @ 18:02:29
URL: http://saganomadele.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0